Vinnare av kretsmästerskap i viltspår.

I början av juni avgjordes kretsmästerskap i viltspår - Norrtälje norra och vinnare blev Trästabos Hobbe. Av alla startande ekipage var det Hobbe som var vassast. 
På bilden ovan ses en nöjd husse - Joacim Sundin med sin Hobbe.

Så go´ som bara en Nivernais kan vara - Messi 5 månader och lillmatte Tillie.
Foto: Peter Lantz - husse och pappa


Nyheter

Feed

2016-12-06

Jaktprov med din Nivernais?

Funderar du på att gå jaktprov med din Nivernais - men vet inte hur det går till, vem du ska prata med eller hur du ska göra? I Svenska Griffon Nivernaisklubben finns erfarenheterna och kunskaperna du behöver....   Mer


2016-12-06

Grattis Gösta

Nivernaisklubben gratulerar Gösta med ägare Stefan Fransson som i början av december klarade sitt andra RR-prov. Gösta är hittills den enda Nivernaisen som gjort och klarat två RR-prov. Grattis!   Mer


2016-07-31

Hundkurser på Hållnäs Hundskola och Vildsvinshägn

Subventionerade priser för klubbmedlemmar. Alla kurser är individuellt anpassade! Läs om höstens alla nyheter under fliken Medlemsinformation i vänsterspalten.   Mer
Nivernais i media!

I  tidningen Min Jakthund nr 2 2016, finns en stor artikel om vildsvinsjakt med Nivernais.
Trästabos Hobbe och Trästabos Hero visar vad de kan under en jaktdag i mitten av november 2015 på marker norr om Norrtälje.
Här nedan kan du ladda ner artikeln i pdf-form och läsa hela. Du kan också titta på bilderna nedan, men då dessa är i ett litet format kanske nedladdning är bättre. 

Artikel om Hobbe och Hero
Här kan du ladda när och läsa om Hobbe och Hero under jakten i november. Artikeln är från tidningen Min Jaktund nr 2 2016.
Vildsvinsjakt_Min Jakthund.pdf (2.93MB)
Artikel om Hobbe och Hero
Här kan du ladda när och läsa om Hobbe och Hero under jakten i november. Artikeln är från tidningen Min Jaktund nr 2 2016.
Vildsvinsjakt_Min Jakthund.pdf
(2.93MB)


Medlemsmöte 
Under medlemsmötet i Uttervik sista helgen i maj delades priser ut för bästa nivernais 2015.


Stefan Fransson (och hunden Gösta) fick pris för rådjursrenhet och för att de tillsammans tagit 3:e pris på jaktprov under 2015.
I mitten står Jonas Holmström som tillsammans med nivernaisen Scilla (Trästabos Heidi) blev Svenska mästare 2015 och nybliven innehavare av vandringspriset.
Roger Ewander ägare till Oryx som fick pris för bästa viltspår 2015:
Grattis till er alla!

_________________________________________________________