Valparna 6 veckor
 

20 april föddes åtta stycken hanvalpar efter tiken Elsa Du Fond De La Louviere och Trästabos Hobbe. (Hobbe kan du läsa mer om här på hemsidan.)
Är du intresserad av att veta mer om valparna - kontakta Jacques Dominguez tel. 0175-316 35.
 

Under rubriken Avel i vänstermenyn på sidan kan du titta på fler bilder av valparna - de är ca 4 veckor på bilderna som finns där.
Här till vänster ser du bilder från 8 juni - när valparna är 6 veckor.
Busiga och mysiga!

 

 

Nyheter med Nivernais!

Feed
2014-06-26

Skrivelse från Dennis Andersson, Ökersbo


2014-06-18

Nya vildsvinsgaltar i Hållnäs hägn


2014-06-01

Valpar


2014-04-16

Medlemsavgift 2014


2014-01-23

Klubbtröjor
 Nivernaisdag i Agusa vilthängn
Fredagen den 6/6 samlades ett antal förväntansfulla nivernaisägare på Svenska Jägareförbundets träningsanläggning Agusa vilthägn.

Läs mer om den spännande dagen i vilthägnet under Jakt med Nivernais i vänstermenyn.
______________________________________________________________________________

 Årsmöte i Svenska Griffon Nivernaisklubben
Samma helg som Swedish Game Fair-mässan hölls på Tullgarns slott passade Nivernaisklubben på att hålla sitt årsmöte på Mälby säteri, en kort bit från mässan.
Klubben hade en monter på mässan och den var väldigt välbesökt. Många hade kommit enkom för att titta på och fråga om våra fina och duktiga hundar.

Under årsmötet delades pris ut till de mest meriterade hundarna under 2013.
Pris för RR-prov samt de två vandringsprisen delades ut.

På övre bilden till vänster syns från vänster stående Dennis Andersson, Åke Toll och Anders Henriksson. Dennis och Åke fick pris för RR-prov, Anders fick pris för både RR-prov och för att hans hund Dacke blev bästa Nivernais 2012. Sittande på knä:  Joacim Sundin som fick pris för jaktprovsetta 2013 samt Nivernaisklubbens vandringspris för Sveriges bästa Nivernais 2013.
På den undre bilden syns Merja Tolonen - med lånade Nivernaisen Scilla. Merja fick Nivernaisklubbens nyinstiftade vandringspris för viltspårchampionat 2013.

Klubben gratulerar alla vinnare till fantastiska framgångar och önskar varmt lycka till i framtiden med jakter, jaktprov och utställningar.

Fler bilder från Tullgarnsmässan och årsmötet hittar du i bildspelet här nedan. Bläddra genom att dra i högerkanten på bilden.